עוף עם רוטב שמנת לימון חמאתי
עוף עם רוטב שמנת לימון חמאה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 613 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם חמאה, חלב, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו צדפות עוף לימון עם רוטב שמנת שום לימון, פיקטה עוף עם אטריות לימון חמאתיות, ו פסטה עוף עם רוטב שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה עוף בתבנית אפייה חסינת תנור. סוחטים מיץ מלימון אחד מעל העוף, ומתבלים בפלפל לימון, תיבול איטלקי ומלח ופלפל. מכסים בניילון נצמד, ומשרים במקרר למשך 2 שעות או למשך הלילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ויין לבן; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך. מנמיכים את האש לבינונית; מקציפים פנימה את הקמח. מקציפים בהדרגה שמנת כבדה לתערובת הקמח. מערבבים פנימה את החלב ואת מיץ הלימון שנותר.
יוצקים את רוטב השמנת ישירות על חזה העוף בתבנית האפייה.
מכסים תבנית אפייה בנייר אלומיניום. מבשלים את חזה העוף עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, בערך 30 עד 40 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז נתח עוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).