עוף עם תרד שמנת ושאלוט
גשו לסופר וקנו שמן זית, תרד, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו ירכיים עוף עם שאלוט & תרד, פולנטה קרמית עם עוף, שאלוט קרמל, ארוגולה, ו קציצות עוף פריכות עם אגסים, שאלוט ותרד נבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד השחמה מבושל דרך, 8 עד 10 דקות לכל צד.
העבר לצלחות. כפית ולזרוק את כל אבל 1 כף של השומן ולהחזיר את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים לרכך, 2 עד 3 דקות. מערבבים ביין ושמנת חמוצה.
מוסיפים את התרד, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, לזרוק בעדינות, עד התרד מתחיל לנבול, 1 עד 2 דקות.