עוף עשב לימון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף עשב לימון, עוף עשב לימון, ו עוף בגריל עם עשב לימון.
הוראות
במעבד מזון, לשלב את lemongrass עם שאלוט, שום, צ ' ילה ורוטב דגים ודופק למשחה גסה. מניחים את חזה העוף על צלחת, העור כלפי מטה.
מורחים את הדבק על הצד הבשרני של העוף, מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. להביא את העוף לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
להעביר את העוף, צד העור למטה, מגבות נייר.
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה חסינת קנה מידה.
מוסיפים את העוף, צד העור למטה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה קלה על הקרקעית, כ -5 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את העוף במשך 7 דקות, או עד שהוא זהב עמוק בתחתית. בזהירות להפוך את העוף, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 5 דקות יותר, או עד מבושל דרך. מניחים את חזה העוף על מגש או צלחות ומגישים.