קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

עוף פהיטה נמס

עוף פהיטה נמס
עוף פהיטה נמס יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 510 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סלסה, בצל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. . עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו עוף נמס, סלט עוף נמס, ו עוף גביני נמס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את העוף, ומבשלים ומערבבים עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
3
מערבבים את הבצל הפרוס והפלפלים האדומים, ומבשלים ומערבבים במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים במיץ עגבניות ותיבול טאקו, ומערבבים היטב. לבשל תערובת עד המיץ התעבה ואת העוף מצופה היטב עם רוטב, על 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
פלפל אדוםפלפל אדום
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
מיץמיץ
רוטברוטב
4
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מורחים 2 כפות סלסה על כל פרוסת לחם צרפתי. כפית באופן שווה את תערובת העוף על גבי הלחם עקף סלסה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
עוף שלםעוף שלם
מורחיםמורחים
לחםלחם
סלסהסלסה
6
מפזרים כל כריך עם 1/4 גבינת צ ' דר כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
7
מניחים כריכים מתחת לגריל שחומם מראש ומבשלים 5 דקות או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.