עוף פוסולה דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 440 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, גבעול סלרי, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במיץ ליים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. נסו עוף פוסולה, עוף פוסולה, ו עוף פוסולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העוף, בצל 1 (קלוף ורבעוני), ואת הסלרי, הפטרוזיליה והפלפל בתנור הולנדי גדול או בסיר.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים 12 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מוציאים את העוף מהמרק, מניחים להתקרר ומוציאים את הבשר מהעצמות, מגרסים אותו לחתיכות בגודל ביס; מניחים בצד. מסננים את נוזל הבישול וזורקים את המוצקים ואז שופכים את הנוזל חזרה לסיר. קוצצים גס את יתרת הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הפובלנוס, הג ' לפאוס והשום. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את העוף, ההומיני, המלח, הכמון, אבקת הצ ' ילי והאורגנו. מנמיכים את האש לרתיחה ומניחים לבשל למשך 30 דקות. לפני ההגשה מערבבים פנימה את הכוסברה ומיץ הליים.