לזניה Portobello עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, פטריות פורטבלו תינוק, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות פורטבלו, לזניה תרד ופורטובלו, ו רולאפים לזניה פורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מוסיפים עוף ופטריות, ומטגנים 10 דקות או עד שהעוף נעשה ופטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
הסר מהחום. מערבבים תרד, מרק, הבא 3 מרכיבים; מקפלים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(להתאים לפי טעם אישי)
5
כף אחת-רבע מתערובת עוף בתבנית אפייה משומנת קלות 8 - x 8 אינץ'. סדר 2 אטריות על גבי תערובת. חזור על שכבות פעמיים; העליון עם תערובת עוף נותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 45 דקות; לחשוף ולאפות 15 דקות או עד תוסס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
9
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות דרך כיסוי צעד וצינה לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות; להמשיך עם המתכון לפי ההוראות.