עוף פורטובלו לזניה
לזניה Portobello עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, פטריות פורטבלו תינוק, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות פורטבלו, לזניה תרד ופורטובלו, ו רולאפים לזניה פורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מוסיפים עוף ופטריות, ומטגנים 10 דקות או עד שהעוף נעשה ופטריות רכות.
הסר מהחום. מערבבים תרד, מרק, הבא 3 מרכיבים; מקפלים גבינה.
כף אחת-רבע מתערובת עוף בתבנית אפייה משומנת קלות 8 - x 8 אינץ'. סדר 2 אטריות על גבי תערובת. חזור על שכבות פעמיים; העליון עם תערובת עוף נותרת.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 45 דקות; לחשוף ולאפות 15 דקות או עד תוסס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות דרך כיסוי צעד וצינה לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות; להמשיך עם המתכון לפי ההוראות.