עוף פורטובלו סיר קרוק
. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרמי סיר קרוק משך טאקו עוף, פיקנטי סיר עוף פלפל צ'ילי, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי.
הוראות
מניחים את שדי העוף הקפואים לתוך סיר איטי, ומסדרים את כובעי הפטריות על גבי העוף כך כמחצית הפטריות פונות כלפי מעלה.
טפטוף הרוטב על העוף וכובעי פטריות.
מניחים את המכסה על הכיריים האיטיים, הופכים אותו להגדרה הנמוכה, ומבשלים עד ששדי העוף כבר לא ורודים בעצמות ומיצים לרוץ ברור, כ 6 שעות.
כמה דקות לפני ההגשה, למלא סיר גדול עם מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את פסטה שיער מלאך, ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, 4 עד 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחלקים את הפסטה החמה והמבושלת בין ארבע צלחות, מעל כל צלחת עם חזה עוף ושני כובעי פטריות, ורוטב רסס מעל.