עוף פיקטה
אם יש לכם חזה עוף, צלפים בריחים, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עוף העונה עם מלח ופלפל. לדלות עוף בקמח ולנער את עודף.
במחבת גדולה 10 או 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני, להמיס 2 כפות חמאה עם 3 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים 2 חתיכות של עוף ומבשלים במשך 3 דקות. כאשר העוף הוא השחמה, להעיף ולבשל בצד השני במשך 3 דקות.
הסר והעברה לצלחת. להמיס 2 כפות יותר חמאה ולהוסיף עוד 2 כפות שמן זית. כאשר חמאה ושמן מתחילים לרחוש, מוסיפים את 2 חתיכות האחרות של עוף וחום שני הצדדים באותו אופן.
הסר מחבת מחום ולהוסיף עוף לצלחת.
להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את מיץ לימון, מלאי צלפים. חזור לתנור ולהביא לרתיחה, גירוד חתיכות חומות מהמחבת עבור טעם נוסף. בדוק לתיבול. להחזיר את כל העוף למחבת ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה לרוטב ולטפוח במרץ.
יוצקים רוטב על עוף ומקשטים עם פטרוזיליה.