עוף פיקטה III
עוף פיקטן III עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פפריקה, מיץ לימון, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . מתכונים דומים: עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
בקערה רדודה, מערבבים יחד קמח, פפריקה, ומלח ופלפל. לדלות חתיכות עוף בקמח המנוסה.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, ועוף מטגן עד חום זהוב בהיר (כ -45 שניות לכל צד).
הסר עוף מחבת, ולהניח בצד.
כדי מחבת, להוסיף פטריות, מיץ לימון, ציר עוף. מבשלים עד רוטב חלק, קל מתפתח. מתבלים באבקת שום. להחזיר את העוף למחבת, ומבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור. מערבבים לבבות ארטישוק, ולהסיר מהחום.