עוף פיקטה פסטה לזרוק
עוף פיקטה פסטה לזרוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, צלפים, מכרזי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף פיקטה פסטה לזרוק, עוף פיקטה פסטה לזרוק, ו עוף פסטה לזרוק.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת עמוקה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כף שמן זית כתית מעולה והעוף למחבת. עוף העונה עם מלח ופלפל. עוף חום עד מוזהב קלות בכל רחבי, על 5 עד 6 דקות.
הסר עוף מהמחבת ולהחזיר את המחבת לחום. להפחית חום בינוני.
מוסיפים עוד כף שמן זית כתית אקסטרה ו 1 חמאת כף, השום והצלצלי למחבת.
שום מטגן וצלצלי שאלוט 3 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים 2 דקות.
לטאטא ביין ולהפחית נוזל 1 דקה.
להקציף מיץ לימון מרק לתוך רוטב. מערבבים צלפים ופטרוזיליה. כאשר הנוזל מגיע לבועה, מוסיפים 1/2 כף חמאה לרוטב כדי לתת לו ברק קטן.
הוסף עוף בחזרה למחבת וחום דרך, 1 עד 2 דקות. לזרוק פסטה חמה עם עוף ורוטב ומגישים. התאם מלח ופלפל, לטעמך. למעלה עם עירית חתוכה טריה.