עוף פיקטה פסטה לזרוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, צלפים, מכרזי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף פיקטה פסטה לזרוק, עוף פיקטה פסטה לזרוק, ו עוף פסטה לזרוק.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת עמוקה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים כף שמן זית כתית מעולה והעוף למחבת. עוף העונה עם מלח ופלפל. עוף חום עד מוזהב קלות בכל רחבי, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר עוף מהמחבת ולהחזיר את המחבת לחום. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים עוד כף שמן זית כתית אקסטרה ו 1 חמאת כף, השום והצלצלי למחבת.