עוף פירי-פירי
עוף פירי-פירי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, תרנגולות, מרינדה פירי-פירי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 39%. נסו עוף פירי-פירי דרום אפריקאי, עוף פירי-פירי עם אורז חריף, ו עוף פירי פירי עם אורז חריף (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף עוף יבש לטפוח; לקצץ ולהשליך עודף שומן. שים עוף בקערה גדולה. מערבבים piri-piri מרינדה, לשפוך על עוף, ולהפוך חתיכות מעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או עד 1 יום, הופכים עוף מדי פעם.
עם מלקחיים, להרים עוף מן המרינדה, לנקז היטב, ולשכב על גריל ברביקיו על מצע מוצק של גחלים בינוניים או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 4 עד 5 שניות; לשמור בקבוק תרסיס של מים שימושי כדי לכבות כל התלקחות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל, מפנה מדי פעם, עד העור הוא השחמה היטב בשר על העצם הוא כבר לא ורוד (לחתוך כדי לבדוק), 35 עד 40 דקות בסך הכל; מברשת מדי פעם עם מרינדה עד כ 10 דקות לפני העוף נעשה. כמו חתיכות נעשות, להעביר מגש לכסות באופן רופף עם נייר כדי לשמור על חם.
יוצקים המרינדה הנותרים לתוך 1 1/2 - כדי 2 ליטר מחבת על אש בינונית-נמוכה. ערבוב מדי פעם, להביא תערובת לרתיחה; להתאים את החום כדי לשמור על מבשלים.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים ומאוחדים; הופכים חום נמוך ומערבבים מדי פעם עד מוכנים לשרת.
יוצקים רוטב לתוך קערה קטנה או קנקן.
מקשטים עוף עם פלחי לימון ומגישים ברוטב.