עוף, פלפל ותירס מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, פלפל תירס מוקפץ. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קורנפלור, ירכיים עוף, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את העוף עם ביצה לבן, 1 כף כל יין אורז ועמלן תירס, 1 כפית רוטב סויה ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית.
מערבבים יחד 1/3 כוס מים, הנותרים 4 כפיות של רוטב סויה, 1 כף יין אורז 2 כפיות קורנפלור, הסוכר 1/2 כפית כל מלח ופלפל בקערה קטנה עד מומס; להפריש.
מניחים את הרוטב, ירקות ועוף ליד התנור.
חום 2 כפות של שמן בוטנים ב ווק גדול או מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; מערבולת כדי לצפות את ווק. לאחר השמן חם, לגרוף את העוף מהקערה עם כפית מחוררת, לתת כל ציפוי עודף להישאר בקערה, ולהוסיף שמן. מוקפץ, לשבור את העוף רק מספיק כדי שזה לא clump, עד הציפוי החיצוני מוגדר וזהוב קל, 2 עד 3 דקות.
הסר את העוף עם כפית מחוררת ולהניח בצד. תמחק את הווק אם צריך.
החזירו את הווק לחום בינוני-גבוה והוסיפו את 2 כפות השמן הנותרות לווק. בדיוק כמו השמן מתחיל לעשן, להוסיף את זנגביל ומערבבים ומטגנים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הלבנים ואת הפלפלים ומערבבים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מוסיף את התירס ומטגנים מוקפץ עד רק רך, על 1 דקה.
מוסיפים את העוף והרוטב (מערבבים את הרוטב לפני ההוספה); מערבבים עד שהרוטב סמיך והירקות והעוף מבושלים דרך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הגדלים הירוקים.