עוף פפריקאש פיירוג'יס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מזרח אירופה מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פפריקאש עוף פירוגיס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 12. זה הר ד ' אובר יש 374 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה עוף, ביצים, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 46%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיירוג'יס, פיירוג'יס, ו באפלו פיירוג'יס.
הוראות
להכנת הרוקס: במחבת בינונית ממיסים 3 כפות חמאה על אש נמוכה.
מוסיפים את שמן הזית ואז, בעזרת כף עץ, מערבבים פנימה את הקמח. מבשלים תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומושכת מדפנות התבנית.
מסירים את הרוקס מהאש לפני שהוא משחים.
להכנת המילוי: במחבת גדולה ממיסים 3 כפות חמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהבצל רך, כ -15 דקות.
מוסיפים את הרוקס לבצל ואז מוסיפים 1 כוס ציר עוף. מבשלים את הציר תוך ערבוב מתמיד עד שהוא מסמיך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, העירית, הפפריקה והעגבניות המיובשות. אפשר לרוטב לחזור לרתיחה, ואז מערבבים פנימה את השמנת החמוצה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים בעדינות תוך ערבוב תדיר עד שהרוטב מצטמצם מעט. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר.
בינתיים מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומכניסים למחבת בינונית.
מוסיפים את 2 כוסות ציר העוף הנותרות, מכסים את המחבת ומציפים את העוף על אש בינונית עד לבישול, כ -15 דקות. חושפים את המחבת, מעלים את האש ומבשלים את העוף עד שהציר מתאדה. הניחו לעוף להתקרר, ואז קוביות והוסיפו אותו לרוטב שהתקרר. מקררים את המילוי עד שהוא מוכן לשימוש.
להכנת הפירוגי: מנפים את הקמח עם המלח לקערת ערבוב. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים עם השמנת החמוצה ו -1 כוס מים. מערבבים בהדרגה את תערובת הביצים לתערובת הקמח. הופכים את הבצק על קרש מקומח ולשים אותו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרדדים את הבצק בעובי של כ-1/4 אינץ'.
חותכים את הבצק לסיבובים בגודל 3 אינץ'.
מניחים כף מילוי במרכז כל סיבוב. מרטיבים את שולי הבצק, ואז מקפלים ואוטמים. הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ואז הפחיתו את האש לבינונית. עובדים בקבוצות, משליכים את הפירוגי למים המבעבעים ומבשלים עד שהם צפים מספר דקות.
מסננים היטב ומגישים חם בליווי שמנת חמוצה נוספת אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפירוגי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג]()
ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג