אם אתה רוצה להוסיף עוד מזרח אירופה מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פפריקאש עוף פירוגיס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 12. זה הר ד ' אובר יש 374 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה עוף, ביצים, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 46%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיירוג'יס, פיירוג'יס, ו באפלו פיירוג'יס.
הוראות
1
להכנת הרוקס: במחבת בינונית ממיסים 3 כפות חמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שמן הזית ואז, בעזרת כף עץ, מערבבים פנימה את הקמח. מבשלים תוך ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומושכת מדפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
להכנת המילוי: במחבת גדולה ממיסים 3 כפות חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהבצל רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הרוקס לבצל ואז מוסיפים 1 כוס ציר עוף. מבשלים את הציר תוך ערבוב מתמיד עד שהוא מסמיך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הפטרוזיליה, העירית, הפפריקה והעגבניות המיובשות. אפשר לרוטב לחזור לרתיחה, ואז מערבבים פנימה את השמנת החמוצה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים בעדינות תוך ערבוב תדיר עד שהרוטב מצטמצם מעט. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר.
בינתיים מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומכניסים למחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את 2 כוסות ציר העוף הנותרות, מכסים את המחבת ומציפים את העוף על אש בינונית עד לבישול, כ -15 דקות. חושפים את המחבת, מעלים את האש ומבשלים את העוף עד שהציר מתאדה. הניחו לעוף להתקרר, ואז קוביות והוסיפו אותו לרוטב שהתקרר. מקררים את המילוי עד שהוא מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
להכנת הפירוגי: מנפים את הקמח עם המלח לקערת ערבוב. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים עם השמנת החמוצה ו -1 כוס מים. מערבבים בהדרגה את תערובת הביצים לתערובת הקמח. הופכים את הבצק על קרש מקומח ולשים אותו עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים כף מילוי במרכז כל סיבוב. מרטיבים את שולי הבצק, ואז מקפלים ואוטמים. הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ואז הפחיתו את האש לבינונית. עובדים בקבוצות, משליכים את הפירוגי למים המבעבעים ומבשלים עד שהם צפים מספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
14
מסננים היטב ומגישים חם בליווי שמנת חמוצה נוספת אם רוצים.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפירוגי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.