עוף פפריקה
עוף פפריקה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -47 גרם חלבון , 32 גרם שומן , ובסך הכל 631 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . אם יש לך פטריות, מלח, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון של 52% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק עדשים לבנות עם צ'וריסו וקרם פפריקה - Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika , פפריקה עוף , ועוף פפריקה .
הוראות
בתנור הולנדי בחום בינוני משחימים עוף בשמן וחמאה; להסיר עוף. השליכו את כל הטפטופים מלבד 3 כפות.
מטגנים פטריות, בצל ופלפלים בטפטופים עד שהם רכים, כ-2-3 דקות.
מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים מרק בהדרגה, תוך ערבוב מתמיד. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך. מערבבים רסק עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל.
מחזירים את העוף למחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 60-70 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים.
מוציאים את העוף לצלחת של אטריות; להתחמם.
מוסיפים שמנת חמוצה לרוטב; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה (לא להרתיח). כף מעל עוף ואטריות.