עוף פפריקה עם דלעת ספגטי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף פפריקה עם דלעת ספגטי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פפריקה, דלעת ספגטי, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו סקווש עוף וספגטי, דלעת עוף וספגטי, ו ספגטי זוקיני וחומוס עם פפריקה חמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). באמצעות שיפוד או מזלג, פירס סקווש בכמה מקומות.
מניחים סקווש שלם על תבנית אפייה; צלי במשך 45 דקות. להפוך סקווש מעל וצלי במשך 10 דקות נוספות. להפריש להתקרר.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל, שום, פלפל ירוק, פפריקה, מלח, זרעי קימל ופלפל שחור טחון בשמן החם עד הבצל רך שקוף, על 5 דקות.
הסר ממחבת ולהניח בצד, משאיר שמן זית במחבת.
להפחית חום בינוני ומבשלים חזה עוף באותו מחבת עד השחמה, המיצים לרוץ ברור, בשר הוא כבר לא ורוד בפנים, הופך פעם אחת, על 10 דקות לכל צד.
הסר חזה עוף לחתוך באלכסון. להחזיר תערובת עוף ובצל למחבת; מערבבים עגבניות. להביא תערובת עוף לרתיחה.
חותכים סקווש לשניים וגורפים זרעים עם כף. בעזרת מזלג, לגרד גדילים דמויי ספגטי של סקווש מהקליפות.
מערבבים סקווש עם עוף וירקות, להגדיל את החום, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים לשלב טעמים, על 10 דקות. מערבבים שמנת חמוצה אם תרצה.