עוף פפריקש
עוף פפריקש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. גשו לסופר וקנו חמאה, חתיכות עוף, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף פפריקש, עוף פפריקש, ו עוף פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הביצים, 2 כפיות מלח, ו 1/2 כוס מים. מערבבים בהדרגה 2 1/2 כוסות קמח כדי להפוך את הבלילה נוקשה. באמצעות שתי כפיות, לגרוף כמה הבלילה עם כפית אחת ולהשתמש בשנייה כדי לגרד את הכפית של הבלילה לתוך המים הרותחים. חזור עד כמה כופתאות מבשלות. מבשלים כופתאות במשך 10 דקות או עד שהם צפים למעלה; ואז להרים מהמים ולנקז במסננת או מסננת. יש לשטוף במים חמים.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה ולהוסיף עוף; לבשל עד השחמה קלה, מפנה פעם אחת.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים 5 עד 8 דקות יותר.
יוצקים 1 1/2 כוסות מים, ומתבלים עם פפריקה, מלח ופלפל; מבשלים 10 דקות יותר, או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
מערבבים 2 כפות קמח לתוך שמנת חמוצה; ואז לאט מערבבים לתוך תערובת הבצל הנותרת במחבת. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ומבשלים עד מעובה.
כדי לשרת, להוסיף כופתאות לתערובת שמנת חמוצה / בצל, ולאחר מכן כף על צלחות ארוחת ערב הוספת חתיכת עוף.