עוף פקאן
עוף פקאן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חצאי פקאן, פפריקה, פקאן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו עוף פקאן, עוף פקאן של פט, ו פטוצ'יני פקאן עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ממיסים חמאה בתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ'. בצלחת רדודה, לשלב חלב חמאה וביצה. בצלחת אחרת משלבים קמח, פקאנים, מלח, פפריקה, פלפל ושומשום. טובלים עוף בחמאה ואז בקמח.
מניחים את העור בצד למטה בחמאה מומסת. תסתובב למעיל ותשאיר את העור למעלה.
אופים במשך 1 שעה ו 25 דקות. מחצית דרך בישול, לזרוק את הענבים על תבנית אפייה גם כן.