עוף פקאן בחמאה
עוף פקאן חמאה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חזה עוף, panko, אגוזי פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכונים דומים: עוף פקאן בחמאה, עוף פקאן בחמאה, ו עוף פקאן בחמאה.
הוראות
מקום 4 (8-אונקיה) חזה עוף חסר עור, ללא עצמות בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; בעדינות לשטח כל פיסת 1/3 אינץ עובי באמצעות פטיש בשר או מחבת קטנה כבדה.
מניחים עוף לתוך קערה גדולה.
יוצקים 1 כוס חלב דל שומן (1%) מעל עוף; לכסות להשרות במקרר במשך 1 שעה.
מניחים 1 כוס אגוזי פקאן קלויים ו 1 כוס panko (פירורי לחם יפניים) במעבד מזון; דופק עד בסדר.
העברת תערובת לצלחת גדושה.
הסר את חזה העוף במרינדה מן החמאה; לנער את עודף חלב חמאה. באופן שווה עוף מעיל עם תערובת לחם.
מניחים עוף על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; אופים 2530 דקות או עד פריך וזהוב. מתבלים במלח ופלפל; מגישים מיד.