עוף פריך וסלט תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פריך סלט תפוח. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 152 אוהדים. גשו לסופר וקנו תפוחים, מפות, שמן זית, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תפוח פריך וסלט קולרבי, סלט צימוקים ואגוזים פריכים, ו סלט תרד תפוחים עם שקדים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
על שלוש צלחות קטנות, להקים את תחנות החפירה: הקמח על אחד, הביצה שטפו עם 1 כף מים על אחר, ואת breakrumbs על השלישי. מתבלים את הקמח עם 1/4 כפית מלח, ואת פאנו עם 1/2 כפית מלח. יבש את השדיים עוף ביסודיות עם מגבות נייר עד דביק. לדלות תחילה בקמח ולנער את עודף, ואז לתוך תערובת הביצה, המאפשר עודף לטפטף, ולבסוף בפירורי הלחם, לחיצה בעדינות לדבוק.
במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית מעל בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד הזהב, ואז להעיף ולסיים בישול, 8-10 דקות בסך הכל.
מסננים על מגבות נייר, מאפשרים להתקרר במשך כמה רגעים, ואז לחתוך לרצועות.
בעוד העוף מבשל, לטאטא יחד את חלב החמאה, מיונז, חומץ, ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
הניחו את החסה על מגש והתפזרו עם התפוחים והאוכמניות.
הנח את העוף מעל, טפטוף עם רוטב, ומגישים.