עוף פריך עם רוטב אנטו, אורז ואפונה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף פריך עם רוטב Annatto, אורז & אפונה יונה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך מים, מיונז מיונז מיונז אמיתי, חזה עוף על העור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אורז עם אפונה יונה, Arroz Con Gandules (אורז ואפונה יונה), ו Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד קריספ.
הסר בייקון ממחבת, הזמנת 1 כף. של הטפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר; להפריש.
מוסיפים מים; מערבבים עד שהעגבניות חלקות. מבשלים שמורות טפטוף עד מחומם דרך; מערבבים ברוטב עגבניות.
מוסיפים אורז ואפונה; מערבבים. מביאים לרתיחה; לכסות. להפחית את החום נמוך; מבשלים 20 דקות. או עד שהאורז יהיה עדין.
בינתיים, להוסיף עוף, עור-צדדים למעלה, למחבת nonstick גדולה; כיסוי. לבשל 5 דקות.; להפוך עוף. קוק, נחשף, עוד 7 עד 9 דקות. או עד עוף מבושל דרך ועורות הם חום זהוב.
מערבבים annatto להדביק, מיונז ושום.
מערבבים בייקון לתוך תערובת אורז; כף על צלחת הגשה. למעלה עם עוף ורוטב אנטו.