קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

עוף פריך עם רוטב אנטו, אורז ואפונה

עוף פריך עם רוטב אנטו, אורז ואפונה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף פריך עם רוטב Annatto, אורז & אפונה יונה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך מים, מיונז מיונז מיונז אמיתי, חזה עוף על העור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אורז עם אפונה יונה, Arroz Con Gandules (אורז ואפונה יונה), ו Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר בייקון ממחבת, הזמנת 1 כף. של הטפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז בייקון על מגבות נייר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים עגבניות בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מים; מערבבים עד שהעגבניות חלקות. מבשלים שמורות טפטוף עד מחומם דרך; מערבבים ברוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים אורז ואפונה; מערבבים. מביאים לרתיחה; לכסות. להפחית את החום נמוך; מבשלים 20 דקות. או עד שהאורז יהיה עדין.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, להוסיף עוף, עור-צדדים למעלה, למחבת nonstick גדולה; כיסוי. לבשל 5 דקות.; להפוך עוף. קוק, נחשף, עוד 7 עד 9 דקות. או עד עוף מבושל דרך ועורות הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים annatto להדביק, מיונז ושום.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
9
מערבבים בייקון לתוך תערובת אורז; כף על צלחת הגשה. למעלה עם עוף ורוטב אנטו.
מרכיבים שתצטרך