קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוף פרמזן שום

עוף פרמזן שום
אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוף פרמזן שום אפוי, עוף עם שום ופרמזן פולנטה, ו פרמזן קל-עוף שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בצלחת רדודה או קערה, לשלב את פירורי הלחם, גבינה, בצל, אבקת חרדל; להפריש. ממיסים חמאה בסיר קטן; מוסיפים שום ורוטב ווסטרשייר, ושום לטגן עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
אבקת חרדלאבקת חרדל
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
גבינהגבינה
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
הסר מהחום.
4
לטבול חזה עוף בתערובת חמאת שום, ואז להתגלגל פירור לחם ותערובת גבינה, ציפוי ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
חמאת שוםחמאת שום
גבינהגבינה
לחםלחם
גלולגלול
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
טפטוף עם כל תערובת חמאת שום שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור