עוף פרמזן שום
אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוף פרמזן שום אפוי, עוף עם שום ופרמזן פולנטה, ו פרמזן קל-עוף שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בצלחת רדודה או קערה, לשלב את פירורי הלחם, גבינה, בצל, אבקת חרדל; להפריש. ממיסים חמאה בסיר קטן; מוסיפים שום ורוטב ווסטרשייר, ושום לטגן עד למכרז.
לטבול חזה עוף בתערובת חמאת שום, ואז להתגלגל פירור לחם ותערובת גבינה, ציפוי ביסודיות.
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה מוכנה.
טפטוף עם כל תערובת חמאת שום שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד עוף הוא כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.