עוף פרמזן שום פריך
. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טוסט בתנור פרמז'ן פריכים עוף סנדוויץ, תפוחי אדמה פריכים עם שום-פרמזן חמאה, ו כנפי פרמזן פריכות-וידאו.
הוראות
תנור חום ל 400 מעלות f. קו גיליון עוגיות עם נייר; תרסיס עם ספריי בישול. בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/2 אינץ ' עבה.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל לפי הטעם.
בצלחת רדודה, מערבבים חמאה, 3 כפות של רוטב הבישול ואבקת השום. בצלחת רדודה נוספת, מערבבים פירורי לחם וגבינה. לטבול עוף לתוך תערובת חמאה, ולאחר מכן לטבול לתוך תערובת פירור לחם למעיל.
אופים 12 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר הוא לחתוך (לפחות 165 מעלות F) ציפוי הוא חום זהוב. בינתיים, לחמם את הרוטב שנותר עד חם.
מגישים עוף עם פסטה ורוטב.
מפזרים גבינה ובזיליקום נוספים.