עוף פרנצ'ס
עוף פרנצ'ס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 139 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 1004 קלוריות. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 200 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. הציון הזה נהדר. נסו עוף פרנצ'ס, עוף פרנצ'ס, ו עוף פרנצ'ס (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הניחו את חזה העוף זה לצד זה על קרש חיתוך והניחו עליהם חתיכת ניילון. פאונד חזה עוף עם פטיש בשר שטוח, עד שהם על 1/4 אינץ ' עבה. מכניסים מעט קמח לפלטה רדודה ומתבלים בכמות לא מבוטלת של מלח ופלפל; מערבבים עם מזלג לפיזור אחיד. בקערה רחבה מקציפים את הביצים עם 3 כפות מים להכנת שטיפת ביצים.
מחממים את השמן על להבה בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
חפרו את שני צידי קציצות העוף בקמח המתובל, ואז טבלו אותם בשטיפת הביצים לציפוי מלא, והניחו לעודף לטפטף. כשהשמן נחמד וחם, מוסיפים את הקציצות ומטגנים 2 דקות מכל צד עד להזהבה, הופכים פעם אחת.
מוציאים את קציצות העוף לפלטה גדולה בשכבה אחת כדי להתחמם.
זורקים את פרוסות הלימון לתבנית ומבשלים 1 עד 2 דקות, עד שהם ריחניים.
מוסיפים את היין, המרק ומיץ הלימון, מבשלים במשך 5 דקות כדי להפחית מעט את הרוטב.
מגלגלים את החמאה במעט קמח ומוסיפים אותה למחבת, זה יעבה את הרוטב. מערבבים לשילוב והמסת הקמח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומחזירים את העוף לתבנית; מניחים את פרוסות הלימון על גבי הקציצות. מבשלים בעדינות במשך 2 דקות כדי לחמם את העוף. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.