קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף פרפר בגריל

עוף פרפר בגריל
עוף בגריל Butterflied יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 345 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: עוף ברביקיו בגריל Bbq עם סלט מקרוני, עוף בגריל Butterflied עם קארי וכמון, ו עוף בגריל עם זיגוג מתוק.

הוראות

1
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר ומניחים את השד בצד למטה על קרש חיתוך גדול. באמצעות מספריים מטבח חדים, להסיר את עמוד השדרה על ידי חיתוך לאורך כל צד שלו. הפוך עוף מעל ולשכב שטוח. לחץ בחוזקה על השד כדי לשטח את העוף. לקבלת יציבות נוספת, להפעיל שיפוד מתכת או עץ אופקית, להיכנס דרך ירך אחת, עובר שני חצאי השד, והיציאה דרך הירך השנייה. טאק קצות כנפיים מאחורי הגב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מניחים עור עוף בצד עד בצד קריר יותר של גריל עם רגליים פונה לכיוון הצד חם יותר. מכסה גריל עם פתחי אוורור על מכסה פתוח ומיושר מעל העוף. פתחי אוורור פתוחים של גריל. מבשלים עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר של השד אוגר 110 ° F. בזהירות להעיף עוף ומניחים את העור בצד למטה בצד חם יותר של הגריל עם שדיים הצביע לכיוון הצד קריר יותר. לחץ למטה בחוזקה עם מרית רחבה, נוקשה כדי להבטיח מגע טוב בין ציפור סורגים גריל. מכסים ומבשלים עד שהעור פריך וקורא מיידית מדחום מוכנס לחלק העמוק ביותר של רישומי השד 145 עד 66°, כ -10 דקות יותר. אם העוף מאיים לשרוף לפני הטמפרטורה מושגת, בזהירות להחליק לצד קריר יותר של הגריל, לכסות, ולהמשיך לבשל עד שנעשה. אל תשאיר את המכסה למשך זמן רב יותר ממה שנדרש כדי לבדוק את הטמפרטורה או עוף יישרף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
העברת עוף ללוח חיתוך ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות. לגלף ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך