עוף צ'וריסו פטי להמיס
עוף צ'וריסו פטי להמיס עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 727 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 107 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שמן צמחי, גבינה שוויצרית, מלח ופלפל כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, וזה טוב. עוף בגריל פטי להמיס, עוף מטוגן סטייק פטי להמיס, ו קציצת עוף וצ'וריסו נמסה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
קציצות: בקערה גדולה, בעדינות אך ביסודיות לשלב את כל החומרים. יוצרים 4 קציצות דקות בגודל שווה בערך בגודל הלחם בו תשתמשו או במקרה של הנאן, 1/2 מגודל הלחם. מכסים את הקציצות בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
בצל: במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית ממיסים את החמאה עם השמן.
מוסיפים את הבצל ומתבלים בקורט מלח וכמה טחינה של פלפל, לפי הטעם.
מטגנים עד שהבצל מקורמל, כ-35 דקות, ומניחים בצד.
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה. מחבת את הקציצות על משני הצדדים עד פריך על הקצוות מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.
מוציאים לצלחת ומנגבים את המחבת. הרכיבו את הכריכים על ידי שכבות כל לחם 1/2 בפרוסת גבינה, קציצה, פרוסת גבינה נוספת, בצל והלחם השני 1/2, בסדר זה.
מברישים או מוסיפים 2 כפות שמן נוספות למחבת ומניחים את הכריכים על המחבת. לחץ על הכריך בעזרת מרית כדי לעזור לצלות בצורה אחידה ולהחזיק את הכריך יחד. מבשלים עד שהגבינה נמסה והלחם קלוי, כ -2 דקות מכל צד.
מגישים מיד עם קטשופ, לטבילה.