עוף צלוי
עוף צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 652 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, עוף, פלחי לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוף צלוי, עוף צלוי פרובנסל, ו צלי עוף ועגבניות פרובנסלי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שום, הרבס דה פרובנס, שמן, מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת בכל רחבי בתוך ומחוץ לעוף.
מניחים על מתלה תיל להגדיר בתוך מחבת צלייה.
עוף צלוי עד העור מתחיל חום, 25-30 דקות. הפחת את החום ל-350° וצלה עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לאוגרי הירך 165°, 25-30 דקות יותר.
תן לנוח 10 דקות לפני גילוף.
לעשות קדימה: עוף יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
בואו מגניב. כיסוי וצינה; להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.