קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף צלוי, Butterflied

עוף צלוי, Butterflied
עוף צלוי, Butterflied עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 811 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, שיני שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף צלוי, Butterflied, רגל טלה צלויה צלויה ואיטית עם חמאה טלה עם כמון ושום, ו עוף בטרפליי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם את מתלה התנור 8 אינץ ' מן הלהבה / סליל ולהפוך broiler גבוה. סדק פלפלים עם מרגמה ועלי עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
תנורתנור
2
מוסיפים שום ומלח ועובדים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
מלחמלח
3
להוסיף גרידת לימון ולעבוד רק עד שאתה יכול להריח לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
לימוןלימון
4
הוסף רק מספיק שמן כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
5
בדוק את המקרר שלך עבור בצל, גזר וסלרי כי הם קצת מעבר לשיאם.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
6
חותכים ירקות לחתיכות ומניחים במחבת צלייה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מניחים עוף על קרש חיתוך פלסטיק השד כלפי מטה. באמצעות מזמרה במטבח, לחתוך צלעות בצד אחד של עצם גב ולאחר מכן את השני ולהסיר. עוף פתוח כמו ספר ולהסיר את עצם השדרית המפרידה בין חצאי השד על ידי חיתוך דרך קרום דק המכסה אותו, ולאחר מכן על ידי הצבת שתי אצבעות מתחת לעצם ולמנף אותו החוצה. הפעל חזה עוף למעלה ולהתפזר כמו פרפר על ידי לחיצה על השד ומושך את הרגליים כלפיך. לשחרר את העור בצוואר ואת הקצוות של הירכיים. באופן שווה להפיץ את תערובת השום מתחת לעור, שמירת 2 כפיות עבור jus.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
עצםעצם
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
לטפטף את העור עם שמן לשפשף, להיות בטוח כדי לכסות את הציפור באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
9
טפטוף שמן בצד העצם של עוף גם כן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
עצםעצם
שמן בישולשמן בישול
10
סדר ציפור במחבת צלייה, השד למעלה, על גבי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
11
שים את המחבת בתנור כדי להשאיר את דלת התנור פתוחה. צ ' ק בירד בעוד 10 דקות. אם העור הוא מהגוני כהה, להחזיק את מקל התיפוף מסתיים עם מגבות נייר להעיף את צד העצם. לבשל 12 עד 15 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות. מיצים חייבים לרוץ ברורים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
מחבתמחבת
12
להסיר ולהניח עוף לתוך קערה עמוקה לכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
הטיית מחבת כך שכל שומן יהיה בריכה בפינה. תשאב את זה עם מזלף הנורה. (שומן זה נהדר vinaigrettes). הגדר מחבת מעל 2 מבערים להגדיר על גבוה. מחבת Deglaze עם כמה יריות של יין אדום לגרד חתיכות חומות מלמטה באמצעות נתח גזר שנערך עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
גזרגזר
ציוד שתשתמש בו
BasterBaster
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
14
הוסף ציר עוף, טימין, הדבק שום הנותרים להפחית בקצרה לעשות jus. מסננים ירקות וזורקים. חותכים עוף על צלחות או לשרת ברבעים. רוטב קל עם jus ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רסק שוםרסק שום
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
טימיןטימין