עוף צלוי Jus
עוף צלוי Jus נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך שום, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף צלוי עם ביב חסה ויניגרט עוף צלוי, טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת צלייה להוסיף כנפי עוף, ירקות, טימין ושום. מתבלים היטב עם מלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. צלוי במשך 30 דקות עד הכנפיים הם נחמדים וחומים.
הסר מהתנור ולהגדיר על חום בינוני גבוה על התנור העליון.
מוסיפים יין לבן להדגלאז ומגרדים את החתיכות החומות מתחתית המחבת באמצעות כף עץ.
מוסיפים את ציר העוף וממשיכים להתבשל במשך 5 דקות כדי להפחית את הנוזל עד כ 1 כוס נשאר.
הסר מחום ומתח דרך כובע סין, דוחף חלק עיסת הירקות דרך המסננת עם החלק האחורי של מצקת-זה יעזור לעבות את jus מעט.
מוסיפים את קוביות החמאה הקרות לjus ומערבלים עד שהוא נמס. מתבלים שוב במלח ופלפל.