עוף צלוי ארומטי עם בצל מטוגן
עוף מטוגן ארומטי עם בצל מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 761 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפל, קמח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בשר מבושל עם יין ארומטי, בירה עוף מטוגן ובצל, ו חומץ-עוף צלוי ובצל.
הוראות
לזרוק את כל החומרים למעט מים, שמן, בצל, וקמח עם 1 כפית מלח בסיר בינוני כבד רחב. עוף במרינדה, מכוסה ומקורר, 1 שעה.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסים, עד שהעוף רך, 40 דקות עד 1 שעה.
בינתיים, לחמם 1 1 1/2 אינץ ' שמן בסיר כבד קטן על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן.
לזרוק בצל עם 1 כפית קמח, ואז מטגנים 2 קבוצות, ערבוב לעתים קרובות (לא נותנים לשרוף), עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר. שמור 3 כפות שמן.
הסר עוף מנוזל בישול, שומר נוזל, בעדינות לטפוח יבש. 3
חום שמורות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז עוף חום בכל רחבי, על 6 דקות בסך הכל.
להוסיף 2 כפיות הנותרים קמח שומן במחבת ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
להוסיף עוף בישול נוזלי (עם ארומטיקה ותבלינים) ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 2 דקות. מתבלים במלח ושופכים על עוף. למעלה עם בצל מטוגן.