אש עוף צלוי עם תמרהינדי-מולסה זיגוג נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו אבקת אנצ'ו צ' ילה, סוכר חום, תרכיז תמרינדי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טמפה צלויה עם זיגוג תמרהינדי, בטטה וחומוס קלוי, חלצי חזיר צלויים לאט עם מולסה וזיגוג בלסמי, ו חלצי חזיר צלויים לאט עם מולסה וזיגוג בלסמי.
הוראות
1
מחממים חמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים 15 דקות.
4
מניחים תערובת בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לסיר ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות, או עד להסמכה. מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ערמוני מים, משולבים
5
מברישים עוף בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עוף במשך 6 עד 7 דקות מכל צד או עד שהוא מזהיב ומבושל.