עוף צלוי בדבש עם לימון וטרגון
עוף צלוי בדבש עם לימון וטרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. אם יש לך שמן זית, עוף, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף צלוי בדבש עם לימון וטרגון, עוף צלוי בדבש עם חמאת לימון-טרגון, ו עוף צלוי עם ירקות באביב ורוטב לימון-דבש.
הוראות
שים מתלה תנור במצב בינוני מחממים עד 218°.
דק מגורד מספיק גרידה מ 1 לימון כדי למדוד 1 כף, ואז לסחוט מספיק מיץ מאותו לימון כדי למדוד 2 כפות.
מערבבים יחד חמאה, טרגון, גרידה, 1/2 כפית מלח ופלפל.
שים עוף, חזה למעלה, במחבת קלייה קטנה. החל מחלל הצוואר, לעבוד את האצבעות בעדינות בין העור והבשר של השד כדי לשחרר את העור כל הדרך אל הירכיים ללא קריעה. שים רבע מחמאת טרגון מתחת לעור של כל שד, ואז לשפשף את העור מבחוץ כדי להתפשט באופן שווה.
החל מחלל גדול, לשחרר את העור משני צידי החלל עם סכין קילוף (כדי לספק גישה לירכיים), ולאחר מכן לעבוד את האצבעות בעדינות בין העור והבשר של הירכיים ומקלות תיפוף. מחלקים את חמאת הטרגון הנותרת בין ירכיים ומקלות תיפוף, משפשפים את העור מבחוץ כדי להתפשט באופן שווה. חלל העונה ואת העור עם מלח ופלפל, ואז חצי הנותרים לימון לשים בתוך חלל יחד עם שום. לקשור מקלות תיפוף יחד עם מיתר מטבח.
לטאטא יחד דבש, מיץ לימון, שמן, הנותרים 1/4 כפית מלח. עוף צלוי 30 דקות, ולאחר מכן מברשת מיצי פאן וחצי תערובת דבש על עוף צלוי 10 דקות יותר.
מברשת עוף שוב עם מיצי פאן ותערובת דבש שנותר ולהמשיך לצלות עד מדחום מוכנס בחלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושם 77°, כ 20 דקות יותר.
להעביר עוף ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות לפני גילוף. שומן רזה ממיצי פאן ומגישים מיצים עם עוף.