קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

עוף צלוי בדבש עם לימון וטרגון

עוף צלוי בדבש עם לימון וטרגון
עוף צלוי בדבש עם לימון וטרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. אם יש לך שמן זית, עוף, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף צלוי בדבש עם לימון וטרגון, עוף צלוי בדבש עם חמאת לימון-טרגון, ו עוף צלוי עם ירקות באביב ורוטב לימון-דבש.

הוראות

1
שים מתלה תנור במצב בינוני מחממים עד 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
דק מגורד מספיק גרידה מ 1 לימון כדי למדוד 1 כף, ואז לסחוט מספיק מיץ מאותו לימון כדי למדוד 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
מערבבים יחד חמאה, טרגון, גרידה, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שים עוף, חזה למעלה, במחבת קלייה קטנה. החל מחלל הצוואר, לעבוד את האצבעות בעדינות בין העור והבשר של השד כדי לשחרר את העור כל הדרך אל הירכיים ללא קריעה. שים רבע מחמאת טרגון מתחת לעור של כל שד, ואז לשפשף את העור מבחוץ כדי להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
החל מחלל גדול, לשחרר את העור משני צידי החלל עם סכין קילוף (כדי לספק גישה לירכיים), ולאחר מכן לעבוד את האצבעות בעדינות בין העור והבשר של הירכיים ומקלות תיפוף. מחלקים את חמאת הטרגון הנותרת בין ירכיים ומקלות תיפוף, משפשפים את העור מבחוץ כדי להתפשט באופן שווה. חלל העונה ואת העור עם מלח ופלפל, ואז חצי הנותרים לימון לשים בתוך חלל יחד עם שום. לקשור מקלות תיפוף יחד עם מיתר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מקלות עוףמקלות עוף
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
לטאטא יחד דבש, מיץ לימון, שמן, הנותרים 1/4 כפית מלח. עוף צלוי 30 דקות, ולאחר מכן מברשת מיצי פאן וחצי תערובת דבש על עוף צלוי 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מברשת עוף שוב עם מיצי פאן ותערובת דבש שנותר ולהמשיך לצלות עד מדחום מוכנס בחלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושם 77°, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר עוף ללוח חיתוך ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות לפני גילוף. שומן רזה ממיצי פאן ומגישים מיצים עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי