קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס

עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס
עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך חמאה, ביצים, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., ו הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את התאנים, דבש ומיץ לימון בקערה גדולה; מוסיפים 3 כוסות מים חמים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהתאנים רכות ורכות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים את הנוזל לתוך קערה נפרדת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיף את הבצל ורוזמרין בעדינות לטגן עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את הנקניק ו לטגן עד השחמה, 10 עד 12 דקות. לגרד את תערובת הנקניק לתוך הקערה עם התאנים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את חתיכות לחם התירס ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. תן לו זריקה טובה עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, שמנת כבדה ומניה 1/2 כוס; לשפוך מעל תערובת לחם תירס-נקניק ומערבבים לשלב, להוסיף עד 1/2 כוס יותר מלאי אם התערובת יבשה. תניח בצד בזמן שאתה עובד על תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשטוף את טורקיה ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד טורקיה ולעסות את מקל 1 ריכך חמאה על בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. דחוף את הציפור עם המילוי של לחם התירס. להצליב את הרגליים אחד על השני ולקשור עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה ומניח אותו בתנור. צלי 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בינתיים, להפוך את זיגוג: להביא את הנוזל תאנה שמורות לרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני; לבשל עד מופחת בחצי, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים עד סירופי, כ -8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
10
חותכים את מקל החמאה הנותר ולוקחים אותו לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
לאחר ההודו קלוי 2 שעות, לרסס אותו עם זיגוג התאנה ולהמשיך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמים 170 מעלות F, 30 דקות עד 1 שעה יותר. (אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
להעביר את טורקיה מגש או קרש חיתוך, באופן רופף לכסות עם נייר ולתת לנוח עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
מקשטים עם זרזיף רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
14
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. קארתאוסרהוף רוסלינג טרוקן מכניס את גוואקס עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
קארטהאוסרהוף ררואר ריזלינג טרוקן גרוס גאוואקס
קארטהאוסרהוף ררואר ריזלינג טרוקן גרוס גאוואקס
פירות בשלים, תפוח, אגס, דשא לימון ותה ירוק. עדין, עם מינרליות נחמדה, מאוזן מאוד, מורכב עם גימור ארוך.