קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס

עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס
עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך חמאה, ביצים, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., ו הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את התאנים, דבש ומיץ לימון בקערה גדולה; מוסיפים 3 כוסות מים חמים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהתאנים רכות ורכות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את הנוזל לתוך קערה נפרדת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הבצל ורוזמרין בעדינות לטגן עד שקוף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את הנקניק ו לטגן עד השחמה, 10 עד 12 דקות. לגרד את תערובת הנקניק לתוך הקערה עם התאנים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את חתיכות לחם התירס ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. תן לו זריקה טובה עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, שמנת כבדה ומניה 1/2 כוס; לשפוך מעל תערובת לחם תירס-נקניק ומערבבים לשלב, להוסיף עד 1/2 כוס יותר מלאי אם התערובת יבשה. תניח בצד בזמן שאתה עובד על תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשטוף את טורקיה ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד טורקיה ולעסות את מקל 1 ריכך חמאה על בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. דחוף את הציפור עם המילוי של לחם התירס. להצליב את הרגליים אחד על השני ולקשור עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה ומניח אותו בתנור. צלי 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים, להפוך את זיגוג: להביא את הנוזל תאנה שמורות לרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני; לבשל עד מופחת בחצי, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים עד סירופי, כ -8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
10
חותכים את מקל החמאה הנותר ולוקחים אותו לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
לאחר ההודו קלוי 2 שעות, לרסס אותו עם זיגוג התאנה ולהמשיך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמים 170 מעלות F, 30 דקות עד 1 שעה יותר. (אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
להעביר את טורקיה מגש או קרש חיתוך, באופן רופף לכסות עם נייר ולתת לנוח עד 30 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מקשטים עם זרזיף רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
14
צילום: קאנה אוקדה

מרכיבים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. קארתאוסרהוף רוסלינג טרוקן מכניס את גוואקס עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
קארטהאוסרהוף ררואר ריזלינג טרוקן גרוס גאוואקס
קארטהאוסרהוף ררואר ריזלינג טרוקן גרוס גאוואקס
פירות בשלים, תפוח, אגס, דשא לימון ותה ירוק. עדין, עם מינרליות נחמדה, מאוזן מאוד, מורכב עם גימור ארוך.