עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס
עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לך חמאה, ביצים, תאנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף צלוי בזיגוג תאנה עם מלית לחם תירס, עוף צלוי בריח צמחי עם מילוי לחם תירס., ו הודו בר צלוי עם לחם תירס כחול-שרימפס מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את התאנים, דבש ומיץ לימון בקערה גדולה; מוסיפים 3 כוסות מים חמים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהתאנים רכות ורכות, 20 עד 25 דקות.
יוצקים את הנוזל לתוך קערה נפרדת; להפריש.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את הבצל ורוזמרין בעדינות לטגן עד שקוף, על 4 דקות.
מוסיף את הנקניק ו לטגן עד השחמה, 10 עד 12 דקות. לגרד את תערובת הנקניק לתוך הקערה עם התאנים.
מוסיפים את חתיכות לחם התירס ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. תן לו זריקה טובה עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים, שמנת כבדה ומניה 1/2 כוס; לשפוך מעל תערובת לחם תירס-נקניק ומערבבים לשלב, להוסיף עד 1/2 כוס יותר מלאי אם התערובת יבשה. תניח בצד בזמן שאתה עובד על תרנגול ההודו.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשטוף את טורקיה ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד טורקיה ולעסות את מקל 1 ריכך חמאה על בשר השד.
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. דחוף את הציפור עם המילוי של לחם התירס. להצליב את הרגליים אחד על השני ולקשור עם חוט מטבח.
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה ומניח אותו בתנור. צלי 2 שעות.
בינתיים, להפוך את זיגוג: להביא את הנוזל תאנה שמורות לרתיחה בסיר קטן מעל חום בינוני; לבשל עד מופחת בחצי, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים עד סירופי, כ -8 דקות נוספות.
חותכים את מקל החמאה הנותר ולוקחים אותו לזיגוג.
לאחר ההודו קלוי 2 שעות, לרסס אותו עם זיגוג התאנה ולהמשיך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמים 170 מעלות F, 30 דקות עד 1 שעה יותר. (אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם בנייר כסף.)
להעביר את טורקיה מגש או קרש חיתוך, באופן רופף לכסות עם נייר ולתת לנוח עד 30 דקות לפני גילוף.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. קארתאוסרהוף רוסלינג טרוקן מכניס את גוואקס עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![קארטהאוסרהוף ררואר ריזלינג טרוקן גרוס גאוואקס]()
קארטהאוסרהוף ררואר ריזלינג טרוקן גרוס גאוואקס
פירות בשלים, תפוח, אגס, דשא לימון ותה ירוק. עדין, עם מינרליות נחמדה, מאוזן מאוד, מורכב עם גימור ארוך.