קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת

עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת
צריך מנה עיקרית ללא חלב? עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר קלוי פאן וגזר יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2738 קלוריות, 170 גרם חלבון ו 164 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, סלרי, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו רגל צלויה של חזיר בר, ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת, ו שומר קלוי & סלט פארו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את העצמות, מים, גזר, בצל, סלרי, רוזמרין, מרווה, ו peppercorns ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 3 שעות, ברפרוף מדי פעם. מסננים את המניה. מדוד 3 1/2 כוסות של מלאי לבישול פארו, ושומר כל שאריות לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
פארו.פארו.
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים כל אחת מהתרנגולות, התרנגולות או היונים במחצית ואז מתבלים בכל רחבי עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בשר משחקבשר משחק
3
במחבת סאוט גדולה על חום גבוה בינוני, לחמם את השמן. עבודה בקבוצות, להוסיף את הציפורים, צד העור למטה, למחבת לצרוב עד העור הוא חום זהוב caramelized.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר את הציפורים, כפי שנעשה, למחבת צלייה או גיליון אפייה גדול rimmed וצולים בתנור עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (לא לגעת העצם) רושמים 74°.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
בסיר בינוני על חום מתון, לבשל את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מגוררת נייר ושופכים חצי משומן הבייקון שניתנו למחבת מרופדת בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את השאלוט לסיר המקורי ואת סאוט, ערבוב מדי פעם, עד שקוף ואז להוסיף את פארו ו סאוט, ערבוב מדי פעם, עד רק קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הוסף את שמורות 3 1/2 כוסות של מלאי farro ולהביא לרתיחה. המשך להתבשל עד רך ועדין.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
בעוד פארו הוא רותח, לחמם את שומן בייקון שניתנו במחבת חצי בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפטריות ומטוגנים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל שוחרר על ידי הפטריות הוא התאדה, כ 5 דקות. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מוסיפים את הפטריות ובייקון לפארו ומערבבים לשלב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פארו.פארו.
1
בסיר קטן על חום נמוך בינוני, להביא את שמן הזית, מרווה, ו peppercorns לרתיחה. כבה את החום ותן לשמן להתקרר עד שהוא ריחני עם מרווה ופלפל. ברגע שמתקרר, מסננים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
בסיר קטן על חום מתון, להביא את האוכמניות, דומדמניות, יין אדום, דבש וחומץ לרתיחה. המשך להתבשל עד התערובת היא עבה ג ' יימברס, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
דומדמניותדומדמניות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מסדרים את השומר והגזר במנות אפייה נפרדות או בסדינים אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
טפטוף כל אחד עם 1 כף שמן זית ואז מתבלים עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. צולים, פונים מדי פעם, עד רך וקרמל היטב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
מעבירים לקערה גדולה, טפטוף עם סירופ מייפל וחומץ, מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, אם תרצו, וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מחלקים את פארו בין 4 צלחות, ולאחר מכן העליון כל עם ירקות ועופות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עופותעופות
פארו.פארו.
2
מקשטים את הצלחות עם קומפוט ברי ושמן מרווה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מאת המאסטר
4
שף, 2013 פוקס

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזיר בר קצוץ או בייקון רגילחזיר בר קצוץ או בייקון רגיל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי5פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1צלע בינוניתצלע סלרי בינוניתצלע סלרי בינונית1קטןעצמות מ 4 תרנגולות משחק שלם, תרנגולות, או יוניםעצמות מ 4 תרנגולות משחק שלם, תרנגולות, או יונים4smallsתרנגולות משחק שלם, תרנגולות קטנות, או יוניםתרנגולות משחק שלם, תרנגולות קטנות, או יונים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפארו.פארו.21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרנורות שומר, חתוכות לפלחי ו coredנורות שומר, חתוכות לפלחי ו cored2sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי2sprigsמרווה טרייהמרווה טרייה2(חוֹרֶף)עלי מרווה טריים קצוציםעלי מרווה טריים קצוצים2פלפל ירוק שלםפלפל ירוק שלם3(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר2(חוֹרֶף)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פרוסותפטריות פרוסות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1( חצילים)20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1( חצילים)שאלוט, טחוןשאלוט, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב