עוף צלוי במחבת עם ארטישוק תינוקות וזיתים
עוף צלוי במחבת עם ארטישוק תינוק וזיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 775 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, מרק עוף עם פחות נתרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוף צלוי עם ארטישוק תינוק וזיתים, ארטישוק תינוק עם זיתים en Papillote, ו פנה עם ארטישוק לתינוק, זיתים שחורים ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
חום שמן קנולה במחבת נירוסטה גדולה על חום גבוה.
מניחים עוף, צד העור למטה, במחבת; מניחים מחבת בתנור. מבשלים עוף ב 500 במשך 10 דקות; להסיר מהתנור. בזהירות להפוך עוף מעל; לשפוך 1 1/2 מרק כוסות על עוף. מחבת חזרה לתנור; לבשל 25 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של רשם הירך 16
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 10 דקות.
הסר את העור מעוף; להשליך את העור.
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; לחתוך עוף. כסה וחמם.
שלב 3 כוסות מים ומיץ בקערה גדולה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך גזע עד בתוך 1/4 אינץ ' מהבסיס; קליפת גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב לב רך ותחתון; לקצץ כ 1 אינץ ' מהחלק העליון של ארטישוק.
חותכים כל ארטישוק לאורך לרבעים.
מניחים רבעי ארטישוק במי לימון.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מסננים ארטישוקים היטב; יבש טפיחה.
מוסיפים ארטישוקים למחבת. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד מכרז; לחשוף. להגדיל את החום גבוה; לבשל 2 דקות או עד ארטישוקים זהובים, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים ארטישוקים בקערה בינונית; מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית ושאר 1/4 פלפל כפית.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף עוף לתוך שקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מסננים טפטוף למחבת, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מערבבים ביין. מביאים לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 8 דקות).
שלב הנותרים 2 כפות מרק וקמח, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים תערובת קמח לטפטופים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים ארטישוק, צלפים וזיתים; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.