עוף צלוי במרינדה זעפרן, כתום ושום עם פולנטה פטריות בר קלוי
עוף צלוי במרינדה זעפרן, כתום ושום עם פולנטה פטריות בר קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1788 קלוריות, 104 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו שאלוט, חמאה, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו עוף צלוי ברוטב פטריות בר, עוף צלוי עם פטריות בר וחמאת שום, ו עוף, פטריות בר וצלוי - שום מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המרינדה: להביא מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני ולהפחית עד 2 כוסות ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
1
מניחים עוף בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מברשת 1 כוס המרינדה מעל העוף ובתוך החלל. לכסות ולשרות במקרר לפחות 4 שעות או עד 8 שעות. מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר את העוף מן המרינדה ומניח את התפוזים, שום ובצל בחלל מסבך. מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 מקלות בייגלה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מברשת עם יותר של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
מניחים את העוף במחבת צלייה בינונית וצולים בתנור במשך 15 דקות. הפעל את החום עד 375 מעלות ולהמשיך צלייה במשך 1 עד 1 1 1/4 שעות, צלי עם המרינדה כל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את העוף ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות. Degrease את המחבת ולמקם את צלחת קלייה עם טפטוף על גבי 2 מבערים מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את היין ומיץ תפוזים ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את ציר העוף ומפחיתים בחצי. מערבולת בחמאה ומוסיפה את העירית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחתת לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל ומקפלים בקורנית ובפטרוזיליה, מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מחממים מחבת סאוט קטנה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף את פולנטה וטוסט עד חום זהוב קלות. מביאים מים לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים 1 כף מלח. לאט לאט לטאטא פולנטה קלוי, ולהפחית את החום לנמוך. לעבור לכפית עץ ולהמשיך לבשל עד התערובת מתחילה למשוך מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
למריחה על טוסט אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הפטריות, הגבינה ומתבלים במלח ופלפל. אם התערובת עבה מדי, להוסיף יותר מים.