עוף צלוי בשום
עוף צלוי בשום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 2377 קלוריות, 139 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות ותרימי עור, שום, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: טפנד זיתים מצופה עוף וקינואה עם שום קלוי, פלפלים אדומים ובזיליקום, עוף צלוי שום, ו עוף שום צלוי.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומבשלים, עור בצד למטה, עד להשחמה, כ 5 דקות.
להפריד את ראשי השום לתוך שיני אבל לא לקלף. הפוך את העוף; להוסיף את השום והרוזמרין למחבת ולהעביר לתנור. צלוי עד העוף מבושל דרך אבל עדיין לח, 15 עד 20 דקות יותר.
מניחים את הלחם על מגש ומעלים כל פרוסה עם חזה עוף.
מוסיף את החומץ למחבת לגרד כל חתיכות משחימים עם כף עץ.
מוסיפים 3 כפות מים ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ 2 דקות.
יוצקים את הרוטב ושום על העוף והלחם.
טיפ: אתה יכול לסחוט את השום מתוך עורו ולהפיץ על העוף או הלחם.