עוף צלוי ג'לפנו עם בייבי ברוקוליני
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית וקטוגנית? עוף צלוי ג'לפנו עם ברוקוליני לתינוק יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 86 גרם חלבון, 94 גרם שומן, ובסך הכל של 1317 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 13 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, שאלוט, פלפל סדוק טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 42 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. נסו לחם שטוח ברוקוליני קלוי, חלפיניו קלויים & צ'אודר עוף, ו גבינה מכוסה, בייקון עטוף המבורגרים פופר חלפיניו עם מיונז חלפיניו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 1 צלייה פאן עם מתלה
מקם מתלה במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בקערה של מעבד מזון, שלבו את האורגנו, שאלוט, שום, חמאה, 2 כפות שמן זית, הג ' לפנו, המלח והפלפל ועיבדו ליצירת עיסה גסה.
עוף: טפחו על העוף יבש ואז הניחו אותו, בצד החזה כלפי מעלה, על מתלה בתבנית צלייה גדולה. בעזרת האצבעות שחררו את העור מחזה העוף, הרגליים והירכיים מבלי לנתק אותו.
מורחים מחצית ממשחת הג ' לפנו מתחת לעור.
הכניסו את הרוזמרין ואת השאלוט לחלל העוף. קושרים את רגלי העוף יחד עם חוט מטבח.
מורחים את משחת הג ' לפנו שנותרה על כל החלק החיצוני של העוף.
יוצקים את מרק העוף והיין לתבנית הצלייה.
צולים את העוף במשך שעה 1, צולים עם מיצי המחבת כל 20 דקות, מוסיפים עוד מרק למחבת אם הוא מתחיל להתייבש.
מוציאים את תבנית הצלייה מהתנור. מסדרים את הברוקולי התינוק בנוחות סביב העוף על המדף.
מזלפים את שמן הזית על הפרחים ומתבלים אותם במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים את העוף עם הברוקולי התינוק, צולים מדי פעם עם מיצי התבנית, עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לחלק הפנימי ביותר של ירך העוף, מבלי לגעת בעצם, רושם 160 מעלות פרנהייט, בערך 30 דקות.
מוציאים את העוף הצלוי מהתנור, אוהל אותו בנייר כסף ונותנים לו לנוח 15 דקות.
מסדרים את העוף על מגש, ומקיפים אותו בברוקולי.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. בודגאס נאברן דאמה קאווה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![בודגאס נברן דאמה קאווה]()
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחד רק כמה קאוות וינטאג ' שנעשו בספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא עדיין בהיר ופריך. אחוזת נאוורטרן מייצרת קאבות איכותיות מאז 1901. כל הקאווה המיוצרת כאן היא מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (שמפניה א-לה-מ ' - תודה) ומתיישנת בשכבותיה במשך 24 חודשים.מערות נברן הוא מפיק קאווה פרימיום המשתמש בענבים הגדלים באחוזה. נוורן דאמה הוא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המקנה אופי תוסס ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו זה הים התיכון "פיז של איכר" עם צדפות, טונה גלם סושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.