עוף צלוי וריזוטו דלורית
מתכון עוף צלוי וריזוטו דלעת סקווש מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 431 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם יין, מרק עוף פחות נתרן, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש.
הוראות
להביא 3 1/4 כוסות מרק עוף ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול (לא להרתיח). לשמור על תערובת חמה על אש נמוכה.
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים סקווש וצלצלי שאלוט; מטבלים 5 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים הנותרים 1/2 מרק כוס, 1/4 כוס יין, מרווה, מלח ופלפל. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד סקווש הוא רך.
הסר תערובת סקווש מהמחבת, ולשמור על חם.
להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף הנותרים 1 שמן כף אורז Arborio למחבת. לטגן 2 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים תערובת 1 כוס יין שנותר 1/4 כוס יין; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את תערובת מרק הנותרים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 35 דקות בסך הכל). מערבבים בעדינות בתערובת סקווש ותרנגול הודו מחומם מחדש, ומעל עם גבינת עיזים מתפוררת.