אם יש לך בערך 2 שעות כדי לבלות במטבח, עוף צלוי טנדורי יכול להיות מצוין ללא גלוטן, קטוגני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 279 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך זנגביל באורך אצבע, בצל, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית עוף צלוי בסגנון טנדורי, עוף טנדורי, ו עוף טנדורי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מערבבים את החומרים המרינדה עם מלח 2 כפית ופלפל שחור 1 כפית. חותכים את הרגליים של העוף כמה פעמים, ואז לשפשף את המרינדה בכל רחבי, כולל מתחת לעור של השד. להשרות במקרר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
שים את הבצל, חצאי לימון וג ' ינג ' ר בדיל צלייה. לשבת את העוף על גבי לצלות במשך 1 שעות או עד מיצי הירך לרוץ ברור כאשר נבדק עם שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
כאשר העוף נעשה, להרים מתוך הפח, לשבת בצלחת חדשה, לכסות באופן רופף עם נייר ולהשאיר לנוח. לדוג את הג ' ינג ' ר מהפח ולהשליך. לגרד את האמצעיים הקלויים מן הלימונים לתוך מעבד מזון, להוסיף את הבצל וכל מיצי פאן, ו יז לטהור. לגרד את הטהור בחזרה לתוך הפח ולשבת על הכיריים. מערבבים את חלב הקוקוס ואת הבועה בעדינות, מגרד את כל חתיכות עוף כי יש תקוע. אתה יכול להוסיף התזה של מים אם הרוטב הוא עבה מדי. מערבבים בכוסברה ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה