עוף צלוי טריאקי ודלעת
עוף צלוי טריאקי וסקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 584 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוף טריאקי וברוקולי עם דלורית "אורז", עוף צלוי מייפל וסקווש, ו דלעת סקווש-מחבת עוף-צלי.
הוראות
מברשת עוף שלם חתיכות סקווש עם חמאה; מפזרים מלח, אבקת שום, זנגביל ופלפל.
מניחים עוף במחבת צלייה רדודה; מניחים סקווש בצד. הכנס מדחום בשר ovenproof לתוך עוף אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
עוף צלוי נחשף 30 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב טריאקי baste וזיגוג עם ריכוז מיץ.
מוציאים עוף מהתנור. מסדרים סקווש סביב עוף; תערובת טריאקי מברשת על עוף ודלעת.
חזור לתנור; צלי חשוף 20 דקות.
מברשת הנותרים תערובת טריאקי על עוף ודלעת; לכסות את העוף באופן רופף עם לסכל. צלוי 25 עד 40 דקות יותר או עד סקווש הוא מכרז, ומדחום בעוף קורא 82° ורגליים לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות.
מקשטים עם פלחי תפוז, אם תרצה.