קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

עוף צלוי כפול שתיים

עוף צלוי כפול שתיים
צלי עוף פעמיים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, פטריות כמו כפתור, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מאחורי הזמנים, ניו יורק טיימס פאי פקאן, ו צמחוני טיימס' סניקרדודלס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
טפחו על התרנגולות עם מגבות נייר. מתבלים את החללים במלח ופלפל. בקערה גדולה שלבו את הבצל, הלימון, השום, טימין 1 צרור, עלי דפנה ו -3 כפות שמן זית; מתבלים אותו במלח ופלפל ומערבבים אותו היטב. ממלאים כל ציפור בחצי התערובת. בעזרת חתיכות חוט מטבח בגודל 2 (3 מטר), קושרים כל עוף: תוחבים את קצות הכנף בין הכנפיים לגוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את נקודת האמצע של החוט מתחת לעוף, הביא את הקצוות למעלה ומסביב לכנפיים, ומשוך אותם חזק לגוף. תביא את הקצוות של החוט מתחת לרגליים, לעטוף את החוט סביבם, למשוך את הרגליים יחד, ולקשור אותם בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים את חזה התרנגולות כלפי מעלה בתבנית צלייה, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. זורקים את הפטריות סביב העוף, מפזרים מעל את הטימין שנותר, מזלפים עוד קצת שמן זית ומתבלים הכל במלח ופלפל. צולים את התרנגולות במשך 1 עד 1 1/2 שעות; למרוח אותם עם מיצי המחבת כל 20 דקות. העוף נעשה כאשר מדחום קורא 165 מעלות צלזיוס כשהוא מוחדר לחלק העבה ביותר של הירך (הרגליים צריכות להתנועע בקלות בארובות שלהן.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים את התרנגולות מהתבנית, מכסים אותן בנייר כסף ונותנים להן לעמוד 10 דקות למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים 1 עוף עם הפטריות הקלויות ומיצי המחבת. מקררים את העוף השני לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף