קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

עוף צלוי כפול שתיים

עוף צלוי כפול שתיים
צלי עוף פעמיים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, פטריות כמו כפתור, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מאחורי הזמנים, ניו יורק טיימס פאי פקאן, ו צמחוני טיימס' סניקרדודלס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
טפחו על התרנגולות עם מגבות נייר. מתבלים את החללים במלח ופלפל. בקערה גדולה שלבו את הבצל, הלימון, השום, טימין 1 צרור, עלי דפנה ו -3 כפות שמן זית; מתבלים אותו במלח ופלפל ומערבבים אותו היטב. ממלאים כל ציפור בחצי התערובת. בעזרת חתיכות חוט מטבח בגודל 2 (3 מטר), קושרים כל עוף: תוחבים את קצות הכנף בין הכנפיים לגוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שים את נקודת האמצע של החוט מתחת לעוף, הביא את הקצוות למעלה ומסביב לכנפיים, ומשוך אותם חזק לגוף. תביא את הקצוות של החוט מתחת לרגליים, לעטוף את החוט סביבם, למשוך את הרגליים יחד, ולקשור אותם בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
מניחים את חזה התרנגולות כלפי מעלה בתבנית צלייה, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. זורקים את הפטריות סביב העוף, מפזרים מעל את הטימין שנותר, מזלפים עוד קצת שמן זית ומתבלים הכל במלח ופלפל. צולים את התרנגולות במשך 1 עד 1 1/2 שעות; למרוח אותם עם מיצי המחבת כל 20 דקות. העוף נעשה כאשר מדחום קורא 165 מעלות צלזיוס כשהוא מוחדר לחלק העבה ביותר של הירך (הרגליים צריכות להתנועע בקלות בארובות שלהן.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוציאים את התרנגולות מהתבנית, מכסים אותן בנייר כסף ונותנים להן לעמוד 10 דקות למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים 1 עוף עם הפטריות הקלויות ומיצי המחבת. מקררים את העוף השני לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי