קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

עוף צלוי מהגוני עם בטטות ליים מעושנות וכוסברה צ'ימיצ' ורי

עוף צלוי מהגוני עם בטטות ליים מעושנות וכוסברה צ'ימיצ' ורי
עוף צלוי מהגוני עם בטטות ליים מעושנות וכוסברה צ'ימיצ' ורי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. צאו לחנות ואספו רוטב הויסין בבקבוקים, עלי כוסברה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בסוכר החום הכהה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות סוכר חום חמאה חומה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו סלמון מעושן מתוק עם אורז מהגוני ג'ינג'ר, סלמון מעושן מתוק עם אורז מהגוני ג'ינג'ר, ו בטטות ליים חריפות מעושנות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים יחד כוסברה קצוצה, שמן זית, שום טחון, 1/4 כפית מהמלח ו 1/8 כפית מהפלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה בינונית מערבבים יחד סוכר חום, חרדל, רוטב הויסין וחומץ. שמור 2/3 מתערובת זו. לשארית מוסיפים 1/2 כוס מיץ ליים ומערבבים פנימה עוף; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים בטטות בסיר כבד ומכסים במים רותחים. מבשלים, מכוסים, על אש בינונית-גבוהה עד שהם רכים, כ -15 דקות. שומרים 1/4 כוס נוזל בישול, ואז מסננים תפוחי אדמה במסננת. מחזירים תפוחי אדמה למי בישול שמורים ומוסיפים חמאה, פלפל צ ' יפוטלה, רוטב אדובו, 1 1/2 כפיות מיץ ליים, כמון, גרידת ליים, 1/4 כפית מלח ונותרה 1/8 כפית פלפל. מועכים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מחממים את הברוילר. השחילו עוף על 8 שיפודי במבוק שהושרו במים במשך 30 דקות. צולים כ-6 סנטימטרים מהאש, צולים ברוטב מהגוני שמור עד לסיום, כ-8 דקות. להגשה מחלקים תפוחי אדמה בין 4 צלחות; מעל כל אחד 2 שיפודי עוף ומזלפים רוטב צ 'ימיצ' ורי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מקשטים בענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי