קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

עוף צלוי מהגוני עם בטטות ליים מעושנות וכוסברה צ'ימיצ' ורי

עוף צלוי מהגוני עם בטטות ליים מעושנות וכוסברה צ'ימיצ' ורי
עוף צלוי מהגוני עם בטטות ליים מעושנות וכוסברה צ'ימיצ' ורי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. צאו לחנות ואספו רוטב הויסין בבקבוקים, עלי כוסברה, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בסוכר החום הכהה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות סוכר חום חמאה חומה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו סלמון מעושן מתוק עם אורז מהגוני ג'ינג'ר, סלמון מעושן מתוק עם אורז מהגוני ג'ינג'ר, ו בטטות ליים חריפות מעושנות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים יחד כוסברה קצוצה, שמן זית, שום טחון, 1/4 כפית מהמלח ו 1/8 כפית מהפלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
בקערה בינונית מערבבים יחד סוכר חום, חרדל, רוטב הויסין וחומץ. שמור 2/3 מתערובת זו. לשארית מוסיפים 1/2 כוס מיץ ליים ומערבבים פנימה עוף; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מניחים בטטות בסיר כבד ומכסים במים רותחים. מבשלים, מכוסים, על אש בינונית-גבוהה עד שהם רכים, כ -15 דקות. שומרים 1/4 כוס נוזל בישול, ואז מסננים תפוחי אדמה במסננת. מחזירים תפוחי אדמה למי בישול שמורים ומוסיפים חמאה, פלפל צ ' יפוטלה, רוטב אדובו, 1 1/2 כפיות מיץ ליים, כמון, גרידת ליים, 1/4 כפית מלח ונותרה 1/8 כפית פלפל. מועכים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
מחממים את הברוילר. השחילו עוף על 8 שיפודי במבוק שהושרו במים במשך 30 דקות. צולים כ-6 סנטימטרים מהאש, צולים ברוטב מהגוני שמור עד לסיום, כ-8 דקות. להגשה מחלקים תפוחי אדמה בין 4 צלחות; מעל כל אחד 2 שיפודי עוף ומזלפים רוטב צ 'ימיצ' ורי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מקשטים בענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ