עוף צלוי מרוקאי
עוף צלוי מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1167 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קאיין, פפריקה, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף צלוי מרוקאי, עוף מרוקאי קלוי רימון, ו עוף צלוי צ'רמולה מרוקאי.
הוראות
מחממים התנור ל 425 ומניחים מתלה בשליש התחתון של התנור. בקערה מערבבים את החמאה עם הכמון, כוסברה, פפריקה מתוקה, קאיין וקינמון ומתבלים במלח ופלפל.
ללטף את העוף יבש. לשפשף חצי חמאת התבלינים מתחת לעור והשאר על העוף; מתבלים במלח ופלפל.
שים את חזה העוף על מדף במחבת צלייה. לפזר את הבצל, שיני שום, תאריכים ומשמשים מיובשים ולהוסיף 1/2 כוס מים. צולים במשך 30 דקות, עד השד הוא מוצק רק מתחיל חום כתמים. באמצעות מלקחיים, להפוך את השד עוף למטה צלי במשך 20 דקות יותר, עד העור הוא השחמה קלות.
באמצעות מלקחיים, להפוך את חזה עוף בצד למעלה.
הוסף עוד 1/2 כוס מים. צלוי במשך כ -20 דקות יותר, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רושמי הירך הפנימית 175 עד 18
להטות את העוף כדי לנקז את מיצי החלל לתוך המחבת; להעביר את הציפור ללוח חיתוך.
הסר את המתלה מן המחבת והכפית את השומן. הגדר את המחבת על חום גבוה.
מוסיף את המניה ומבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה. לגלף את העוף ולהעביר את jus chunky ליד השולחן.