קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף צלוי מרוקאי

עוף צלוי מרוקאי
עוף צלוי מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1167 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קאיין, פפריקה, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף צלוי מרוקאי, עוף מרוקאי קלוי רימון, ו עוף צלוי צ'רמולה מרוקאי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 ומניחים מתלה בשליש התחתון של התנור. בקערה מערבבים את החמאה עם הכמון, כוסברה, פפריקה מתוקה, קאיין וקינמון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ללטף את העוף יבש. לשפשף חצי חמאת התבלינים מתחת לעור והשאר על העוף; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שים את חזה העוף על מדף במחבת צלייה. לפזר את הבצל, שיני שום, תאריכים ומשמשים מיובשים ולהוסיף 1/2 כוס מים. צולים במשך 30 דקות, עד השד הוא מוצק רק מתחיל חום כתמים. באמצעות מלקחיים, להפוך את השד עוף למטה צלי במשך 20 דקות יותר, עד העור הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
תאריכיםתאריכים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
באמצעות מלקחיים, להפוך את חזה עוף בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
הוסף עוד 1/2 כוס מים. צלוי במשך כ -20 דקות יותר, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רושמי הירך הפנימית 175 עד 18
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
להטות את העוף כדי לנקז את מיצי החלל לתוך המחבת; להעביר את הציפור ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את המתלה מן המחבת והכפית את השומן. הגדר את המחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את המניה ומבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה. לגלף את העוף ולהעביר את jus chunky ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה