עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ופנינה-בצל Ragoût
עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ו-Pearl-Onion Ragoût נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 66 גרם של שומן, וסך הכל 936 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל, אספרגוס, בצל אביב ופטריות מורל, ו עוף מטוגן עם אספרגוס לבן ומורל סאוט עם קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
בצל בלאנש במים מלוחים רותחים 1 דקה.
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים זורמים קרים כדי להפסיק לבשל. לקצץ שורש מסתיים לקלף.
טפיחת עוף יבשה. מעיל 17 על ידי 12 אינץ ' flameproof מחבת צלייה עם שמן ולשים עוף במחבת. לשפשף 2 כפות חמאה מתרככת לתוך העור על עוף שלם. עוף העונה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. שים 1 חצי לימון בחלל ולסחוט הנותרים חצי על עוף.
עוף צלוי באמצע תנור 20 דקות. עוף ברוטב, ולאחר מכן להמשיך לצלות, מתבלים על כל 7 דקות, 20 דקות יותר. מפזרים בצל סביב עוף וממשיכים לצלות, הופכים בצל וצולים כל 7 עד 8 דקות, עד שהעוף הוא זהוב ומדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 77° (מיצים יפעלו ברור), 25 עד 35 דקות יותר.
ברגע שהעוף מתחיל לצלות, משרים מורלים במים חמים 20 דקות. להרים פטריות מחוץ למים, לסחוט עודפי נוזל בחזרה לתוך קערה, נוזלי מילואים. לשטוף morels ביסודיות כדי להסיר חצץ לסחוט יבש. לקצץ גבעולים קשים.
יוצקים שמורות השריית נוזל דרך מסננת מרופדת עם כמה שכבות של גזה או מגבת נייר לתוך קערה קטנה.
חותכים אספרגוס באלכסון לאורכים 2 אינץ'. מסדרים על מדף קיטור ומפזרים מלח כשר. אספרגוס קיטור, מכוסה, על מים רותחים עד פריך במכרז, על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר קערה של מי קרח להפסיק לבשל.
מעבירים עוף צלוי לצלחת, ואז משליכים את החוט ומכסים את העוף באופן רופף בנייר כסף.
להעביר בצל ומיצי פאן 2 קערות קטנות נפרדות (לא לנקות מחבת צלייה). דל שומן ולהשליך ממיצים.
הגדר צליית מחבת מעל צורב.
מוסיפים יין ו deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת על 2 כפות.
מוסיפים מיצי פאן מקערה, כל מיצים שהצטברו על מגש (מעוף), פטריות השריית נוזל, מורלים, ולאחר מכן להרתיח עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס.
חותכים הנותרים 2 כפות חמאה לחתיכות ולהוסיף מורלים עם בצל ואספרגוס. מבשלים על חום גבוה בינוני, מחבת רועדת, עד חמאה הוא רק משולב וירקות מזוגגים. ירקות העונה עם מלח ופלפל וכפית סביב עוף.