עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה
עוף צלוי עם הרבד חריף Olivadan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 998 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 77g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, מרק עוף במלח נמוך, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוף צלוי עם הרבד חריף אוליבדה, Crostini עם Olivada ירוק חריף, ו עוף צלוי Herbed.
הוראות
מערבבים זיתים, רוזמרין, שום, פלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל במעבד. תערובת עד זיתים ושום קצוץ דק. עם מכונת ריצה, להוסיף 4 כפות שמן דרך צינור הזנה להתמזג עד צורות להדביק גס. (Olivada ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומקררים.)
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 218°. החל בסוף הצוואר של עוף, בזהירות להחליק יד מתחת לעור, התרופפות העור על השד, הירכיים, והחלק העליון של מקלות תיפוף.
מורחים דבק זית באופן שווה ככל האפשר על בשר מתחת לעור משוחרר. לשפשף מחוץ עוף עם הנותרים 1 כף שמן. קפל את קצות הכנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה.
מניחים עוף על מתלה להגדיר במחבת צלייה.
עוף צלוי עד העור הוא חום זהוב מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 180 ° F, על 1 שעה 20 דקות. שימוש במזלג גילוף, להטות עוף למיצים ריקים מחלל למחבת.
מניחים עוף על מגש; אוהל רופף עם נייר כסף.
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס זכוכית מדידה 2 כוס; כפית את השומן שעולה למעלה.
מוסיפים יין ומספיק מרק למיצים כדי למדוד 1 1/3 כוסות.
יוצקים נוזל בחזרה לתוך אותו מחבת צלייה. הגדר מחבת מעל 2 מבערים ומרתיחים עד רוטב מתעבה ומקטין ל 3/4 כוס, גירוד חתיכות משחי, על 5 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל; לשפוך לתוך סירת רוטב.