עוף צלוי עם זיגוג חמאת אגס בורבון
עוף צלוי עם זיגוג חמאת אגס בורבון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1420 קלוריות, 86 גרם חלבון, ו 83 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם שמן זית, תרנגולות, שומר נורה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו פודינג לחם עם זיגוג חמאת בורבון, חטיפי תבלינים דלעת עם זיגוג חמאת בורבון, ו הודו צלוי עם זיגוג פקאן-בורבון מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בסיר את רוטב האגסים, הסוכר, הבורבון, הל ומיץ הלימון ובשל תוך ערבוב מתמיד עד שהוא מצטמצם בחצי, 25 עד 30 דקות. שמרו 1/2 כוס מהזיגוג כדי למרוח על התרנגולות בזמן הבישול, ואת השאר להגשה.
לעוף הצלוי: מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
טפחו על התרנגולות יבשות ופזרו בנדיבות מלח ופלפל. מחלקים את הרוזמרין, קליפות הלימון והשומר בין חללי שתי התרנגולות. קושרים את הרגליים בחוט הקצב ותוחבים את הכנפיים מתחת לתרנגולות.
מניחים את התרנגולות בתבנית צלייה וצולים 45 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומורחים את התרנגולות בנדיבות בזיגוג חמאת האגס השמורה. צולים עד שהמיצים מתבהרים כשנוקצים, 15 עד 20 דקות נוספות.
תנו לנוח 5 דקות כדי לאפשר בישול מעבר.
לסלט השומר: בינתיים זורקים את השומר המגולח עם מיץ הלימון, טפטוף שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם ומניחים על מגש.
מורחים את התרנגולות בנדיבות עם יותר מזיגוג חמאת האגס ומניחים את התרנגולות על גבי סלט השומר המגולח.