עוף צלוי עם טימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם טימין. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1232 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו עוף, טימין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוף צלוי עם הדרים וקורנית, עוף צלוי עם לימון ותימין, ו עוף צלוי עם שום ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. משמנים תנור הולנדי או מחבת אפיית זכוכית חומה גבוהה עם שמן זית.
אם יש קרביים בתוך העוף, להסיר ולהשליך. לשפשף בתוך ציפור עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. חלל דברים עם שום וחבורה של קורנית.
מניחים עוף בסיר קלות לשפשף את העור עם שמן זית. מתבלים את העור במלח ופלפל. צלוי ב 232° במשך 20 דקות.
הפחת את הטמפרטורה ל-350 ° F וצלה במשך שעה ועשר דקות נוספות. בשלב זה, העור צריך להיות השחמה וכאשר סכין הוא דקר לתוך החלק השמן ביותר של הירך, מיצים צריך לרוץ ברור.
מניחים קערה קטנה בסוף מגש.
הסר עוף מהתנור ההולנדי ולנוח על הקערה, השד בצד למטה, ואת הזנב למטה, על הקערה. אוהל עם נייר כסף ולתת לנוח 10 דקות. זה יאפשר את המיצים לרוץ לתוך השד.