קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

עוף צלוי עם לימון ועשב ותפוחי אדמה.

עוף צלוי עם לימון ועשב ותפוחי אדמה.
עוף צלוי לימון ועשב עם תפוחי אדמה תינוק נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, מלח כשר ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו טעם עם לימון במקום מלח: תפוחי אדמה צלויים עשב לימון, תפוחי אדמה צלויים עם עשב לימון, ו תפוחי אדמה צלויים מעשב לימון {תטעם ותגיד ימי חמישי} (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
יש לשטוף את העוף במים קרים, מבפנים ומבחוץ, ולאחר מכן לטפוח אותו יבש עם מגבות נייר. מתבלים את החלל במלח ופלפל, ואז ממלאים את הלימון, שום ועשבי תיבול בפנים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מניחים את העוף, הנקה למעלה, במחבת צלייה. לקשור את הרגליים של העוף יחד עם חוט מטבח כדי לעזור להחזיק את צורתו. לזרוק את תפוחי האדמה סביב העוף. מתבלים את כל העניין עם כמות נכבדה של מלח ופלפל ורסס בשמן זית. צולים את העוף ותפוחי אדמה במשך 1 עד 1 1/2 שעות. אל תשכח למרוח את העוף עם טפטוף ולסובב את המחבת כל 20 דקות בערך כדי להבטיח עור פריך זהוב. העוף נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית אומר 165 מעלות F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך (הרגליים של העוף צריך להתנועע בקלות מן השקעים מדי.)
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הסר את העוף לצלחת ולתת לעמוד במשך 10 דקות, כך המיצים להתיישב בחזרה לתוך הבשר לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מגישים עם תפוחי אדמה קלויים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי