קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

עוף צלוי עם לימון ופלפל.

עוף צלוי עם לימון ופלפל.
עוף צלוי עם לימון ופלפל נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם תרנגולות, יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוף צלוי עם פלפל לימון בבישול איטי, סלט עוף צלוי עם פלפל צהוב ופרוסות לימון, ו

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. דופק את החמאה, גרידת לימון ומיץ, שום, טימין, פפריקה, 2 כפיות מלח ופלפל כף 1 במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את התרנגולות על תבנית אפייה מעוטרת. שחרר את העור על השדיים והרגליים עם האצבעות. לשפשף על שלושה רבעים של חמאת לימון פלפל מתחת לעור, ואז לשפשף את השאר על כל התרנגולות. מקררים, חשופים, 2 שעות או עד 8 שעות לפני הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט ולהכניס את הכנפיים מתחת לגוף; מניחים את השד בצד על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
יוצקים את היין למחבת ומעבירים לתנור; צולים עד שהתרנגולות זהובות ופריכות ומדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הירך 170 מעלות F, בערך 1 שעה, 50 דקות. (אוהל עם נייר כסף אם העור חומים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
5
תן לתרנגולות לנוח 10 דקות לפני portioning (ראה להלן). מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
תפוס את אחת הרגליים עם מלקחיים ולמשוך אותו מהגוף; לחתוך את העור עם מזמרה במטבח.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
משוך את הרגל החוצה ובחזרה פופ המפרק; להסיר את הרגל עם המזמרה. חזור בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
8
להפריד את מקלות התיפוף מן הירכיים עם המזמרה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
9
חותכים את הכנפיים קרוב לגוף ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
10
הכנס את המזמרה לתוך קצה הזנב של העוף וחתוך לאורך עצם החזה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
משוך לאחור את אחד השדיים ולחתוך אותו עמוד השדרה. חזור בצד השני.
12
צילום: דוד מלוש