קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

עוף צלוי עם לימון ופלפל.

עוף צלוי עם לימון ופלפל.
עוף צלוי עם לימון ופלפל נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם תרנגולות, יין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוף צלוי עם פלפל לימון בבישול איטי, סלט עוף צלוי עם פלפל צהוב ופרוסות לימון, ו

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. דופק את החמאה, גרידת לימון ומיץ, שום, טימין, פפריקה, 2 כפיות מלח ופלפל כף 1 במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את התרנגולות על תבנית אפייה מעוטרת. שחרר את העור על השדיים והרגליים עם האצבעות. לשפשף על שלושה רבעים של חמאת לימון פלפל מתחת לעור, ואז לשפשף את השאר על כל התרנגולות. מקררים, חשופים, 2 שעות או עד 8 שעות לפני הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
לקשור את רגלי העוף יחד עם חוט ולהכניס את הכנפיים מתחת לגוף; מניחים את השד בצד על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
חוט קצביםחוט קצבים
4
יוצקים את היין למחבת ומעבירים לתנור; צולים עד שהתרנגולות זהובות ופריכות ומדחום מוכנס לחלק העבה ביותר של רשם הירך 170 מעלות F, בערך 1 שעה, 50 דקות. (אוהל עם נייר כסף אם העור חומים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן לתרנגולות לנוח 10 דקות לפני portioning (ראה להלן). מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
תפוס את אחת הרגליים עם מלקחיים ולמשוך אותו מהגוף; לחתוך את העור עם מזמרה במטבח.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
משוך את הרגל החוצה ובחזרה פופ המפרק; להסיר את הרגל עם המזמרה. חזור בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
8
להפריד את מקלות התיפוף מן הירכיים עם המזמרה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
9
חותכים את הכנפיים קרוב לגוף ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
10
הכנס את המזמרה לתוך קצה הזנב של העוף וחתוך לאורך עצם החזה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
משוך לאחור את אחד השדיים ולחתוך אותו עמוד השדרה. חזור בצד השני.
12
צילום: דוד מלוש