עוף צלוי עם לימונים ותימין
עוף צלוי עם לימונים ותימין הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 570 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, יין, פפריקה הונגרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חזה עוף עם לימונים קלויים, שמן זית-בקלה שחורה עלומה עם לימונים, צלפים ותימין, ו עוף עם לימונים קלויים, זיתים ירוקים וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
שלב את הפפריקה, 1 כף טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לשפשף תחת עור משוחרר. דק פרוסה 1 לימון; לסדר פרוסות תחת עור משוחרר.
חותכים לימון שנותר לרבעים.
הניחו מטבעות לימון בתוך חלל העוף.
הוסף את הנותרים 1 כף טימין חלל עוף.
מניחים עוף על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
מברשת שמן על העור. מכסים את העוף בנייר אלומיניום.
אופים ב 425 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 50 דקות או עד מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 16
להעביר עוף ללוח חיתוך; לכסות בנייר כסף, ולתת לעמוד 15 דקות לפני גילוף.
מניחים שקית פלסטיק zip-top במדד זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מניחים מחבת על תנור מעל חום בינוני.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה, מערבבים כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים טפטוף, מרק, מיץ, סוכר, הנותרים 3/4 כפית פלפל, ונותר 1/2 כפית מלח למחבת, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעט מעובה.
הסר את העור ואת פרוסות לימון מן העוף, ולהסיר טריזי לימון מן החלל; להשליך. לגלף עוף, ולסדר על מגש הגשה.
מקשטים עם פרוסות לימון נוספות וזרעי טימין, אם תרצה בכך.